Trends

De najaar trends van 2016!

Trendy met een schouderlang laagjes kapsel met pony
Laagjes kapsels zijn weer helemaal terug. Dit seizoen gaan we voor pittige halflange gelaagd geknipte kapsels met pony en lichte rock/punk invloeden.

kapsel-lange-pony-01

De haartrends van 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde en (ogenschijnlijk) ongetemde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt. Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met pony.

De kapseltjes van nu zijn scherper gelaagd en vertonen spannende rock/punk invloeden. Ze worden gecombineerd met pony’s die vrij kort zijn en soms eveneens gelaagd.
De styling vraagt om een heleboel beweging waardoor de laagjes maximaal tot zijn recht komen. Denk hierbij aan natuurlijke slag.
Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed geknipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heb je er vrij weinig omkijken naar.
De stijl is super trendy en wordt helemaal hot als ‘m met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals je ziet, kiezen veel fashion modellen voor platina- of zelfs grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

 

Fashionista’s en haartrends. Deze halflange kapsels hebben geen föhn gezien!


Halflange kapsels en een nonchalante ‘Ik-heb-vandaag-niets-aan-mijn-haar-gedaan’-look. Dat is de hair mood onder de fashionista’s. Op z’n Frans, zullen we maar zeggen. Of is ‘Met de Franse slag’ hier beter op z’n plaats?

halflang-kapsel-600

De afgelopen tijd zijn heel wat fashionista’s over stag gegaan en hebben ze de ‘bob’- of ‘lob’ -kapsel trend en massa gevolgd. De één na de ander liet de schaar in haar lange lokken zetten. Nu, een paar seizoenen verder, domineren halflange kapsels nog steeds het straatbeeld rond de show locaties.
Wat de drijfveer is, is niet helemaal duidelijk. Is het nog steeds een trend? Of is het een zekere luiheid? Zet het gemak van aanmerkelijk korter haar de fashionista’s ertoe aan om vast te houden aan deze halflange haarlengtes?
Want gemakkelijk zijn deze kapsels absoluut. En de actuele NATUURLIJKE haartrend die perfect gekapte en geföhnde hoofden in de ban doet, draagt een steentje bij. Nonchalant, een beetje wild en ongekamd zijn sleutelwoorden. Het is een mood die we op de catwalk tegenkomen maar die ook heel goed afgekeken kan zijn van de Franse dames die bekend staan om hun ongekamde en sensuele ‘zo-uit-bed’ -haar.
Dit alles vertaalt zich dus in halflange en vrij nonchalante kapsels waar je eigenlijk geen omkijken naar hebt. Een slordige kort paardenstaartje mag overigens ook. Losjes samengebonden en liefst met wat fly aways. Als het er maar ‘cool’ en ‘ongeïnteresseerd’ uitziet.
Overigens betekent dit NIET dat je helemaal geen omkijken naar je naar hebt. Het moet natuurlijk wel SUPER goed geknipt zijn. Want de kracht van een fashionista look is nog altijd ‘nonchalant’ maar zeker wel ‘verzorgd’ en ‘doordacht’.

halflang-kapsel-04

 

 

 

 

 

 

 

halflang-kapsel-07

 

 

 

 

 

 

 

Mannen trends

Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam

Vrouwen trends

Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam

Meer...

Algemene hairstyles