Trends

Zo verzorg jij dé haarkleur van het moment!

dbcadc10a430a0c016186f54a7b266d2Als we het afgelopen seizoen mogen geloven, en een kleine blik vooruit werpen op dat wat er komen gaat, dan is er een trend waar we écht écht niet omheen kunnen. Namelijk blonde lokken. En dan het liefst voorzien van een icy toon.

Ja, (as)blonde haren zijn hartstikke happening.  En ja, dat is ook iets waar we blij mee kunnen zijn. Blondes have more fun wordt er immers beweerd. Maar dan is het natuurlijk wel zaak dat die lokken in kwestie ook daadwerkelijk  blond blijven. Blond haar heeft helaas namelijk de onprettige bijkomstigheid om een gelige gloed te krijgen. En dat is natuurlijk precies wat we níet willen.

Maar! Voordat je nu in paniek raakt: er is een hele makkelijke oplossing voor. Namelijk: zilvershampoo. Even korte recap voor zij die daar nog niet echt bekend mee zijn: zilver shampoo is een violet shampoo, die de gele gloed in blond haar als het ware neutraliseert. Dit komt omdat geel en violet tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. De paars blauwe kleur zorgt er dus voor dat de gele tinten worden verminderd.

Met andere woorden: een echte must voor blondines dus. Dan is alleen nog de vraag: welke zilvershampoo werkt het beste?De Schwarzkopf pro Silver Shampoo vinden wij toch echt wel de beste, er is ook een vergelijkingstest gedaan om het verschil te kunnen zien, wauw gewoon.

De zilver shampoo test staat op onze Facebook!!

 

De najaar trends van 2017-2018!

Trendy met een schouderlang laagjes kapsel met pony
Laagjes kapsels zijn weer helemaal terug. Dit seizoen gaan we voor pittige halflange gelaagd geknipte kapsels met pony en lichte rock/punk invloeden.

kapsel-lange-pony-01

De haartrends komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde en (ogenschijnlijk) ongetemde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt. Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met pony.

De kapseltjes van nu zijn scherper gelaagd en vertonen spannende rock/punk invloeden. Ze worden gecombineerd met pony’s die vrij kort zijn en soms eveneens gelaagd.
De styling vraagt om een heleboel beweging waardoor de laagjes maximaal tot zijn recht komen. Denk hierbij aan natuurlijke slag.
Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed geknipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heb je er vrij weinig omkijken naar.
De stijl is super trendy en wordt helemaal hot als ‘m met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals je ziet, kiezen veel fashion modellen voor platina- of zelfs grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

 

Fashionista’s en haartrends. Deze halflange kapsels hebben geen föhn gezien!


Halflange kapsels en een nonchalante ‘Ik-heb-vandaag-niets-aan-mijn-haar-gedaan’-look. Dat is de hair mood onder de fashionista’s. Op z’n Frans, zullen we maar zeggen. Of is ‘Met de Franse slag’ hier beter op z’n plaats?

halflang-kapsel-600

De afgelopen tijd zijn heel wat fashionista’s over stag gegaan en hebben ze de ‘bob’- of ‘lob’ -kapsel trend en massa gevolgd. De één na de ander liet de schaar in haar lange lokken zetten. Nu, een paar seizoenen verder, domineren halflange kapsels nog steeds het straatbeeld rond de show locaties.
Wat de drijfveer is, is niet helemaal duidelijk. Is het nog steeds een trend? Of is het een zekere luiheid? Zet het gemak van aanmerkelijk korter haar de fashionista’s ertoe aan om vast te houden aan deze halflange haarlengtes?
Want gemakkelijk zijn deze kapsels absoluut. En de actuele NATUURLIJKE haartrend die perfect gekapte en geföhnde hoofden in de ban doet, draagt een steentje bij. Nonchalant, een beetje wild en ongekamd zijn sleutelwoorden. Het is een mood die we op de catwalk tegenkomen maar die ook heel goed afgekeken kan zijn van de Franse dames die bekend staan om hun ongekamde en sensuele ‘zo-uit-bed’ -haar.
Dit alles vertaalt zich dus in halflange en vrij nonchalante kapsels waar je eigenlijk geen omkijken naar hebt. Een slordige kort paardenstaartje mag overigens ook. Losjes samengebonden en liefst met wat fly aways. Als het er maar ‘cool’ en ‘ongeïnteresseerd’ uitziet.
Overigens betekent dit NIET dat je helemaal geen omkijken naar je naar hebt. Het moet natuurlijk wel SUPER goed geknipt zijn. Want de kracht van een fashionista look is nog altijd ‘nonchalant’ maar zeker wel ‘verzorgd’ en ‘doordacht’.

halflang-kapsel-04

 

 

 

 

 

 

 

halflang-kapsel-07

 

 

 

 

 

 

 

Mannen trends

Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam

Vrouwen trends

Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam Mannen Haar Trends Kapsalon Hairline Werkendam

Meer...

Algemene hairstyles